Nationale actie

Nationaal

U rijdt zakelijk al vanaf €266* p.m een Alfa Romeo Stelvio met financial lease tegen een zeer gunstig rentetarief van 3.90%

* o.v.b 60 maanden, 3.90% rente, 60% aanbetaling en 20% slottermijn.

Wij financieren de aankoop van uw nieuwe auto met de door u gekozen looptijd, met een vast en gelijkblijvend maandbedrag. De hoogte van het te financieren bedrag en de looptijd van de financiering wordt afgestemd op uw budget en op de aanschafprijs van de nieuwe auto. U wordt direct economisch eigenaar van de auto en activeert deze op uw balans.

Hoe werkt het

Kies uw auto en bepaal de door uw gewenste looptijd. De eventuele aanbetaling en/of inruilwaarde van de huidige auto wordt in mindering gebracht op de aanschafprijs van de nieuwe auto. Het restantbedrag en de rente betaalt u terug gedurende de gekozen looptijd.

Voordelen Financial Lease:
• u wordt direct economisch eigenaar van de auto
• geen beslag op werkkapitaal
• vaste rente en dat gedurende de gehele looptijd van het contract
• vaste maandbedragen en fiscale afschrijving

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?
Contant waarde€ 61,729
Contante aanbetaling€ 37,037
Totaal Kredietbedrag€ 24,692
Looptijd in maanden60
Vaste debetrente-voet op jaarbasis3.90%
Jaarlijkse Kosten Percentage (JKP)3.90%
Termijnbedrag per maand€ 266
Slot-termijn€ 12,346
Totaal te betalen bedrag€ 28,297

* Disclaimer: Het financieringsaanbod betreft een Stelvio via Alfa Romeo Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. (AFM vergunningsnummer 12013694). Het maximum kredietbedrag voor Alfa Romeo Stelvio bedraagt € 25.000. Financieringsvoorbeeld op basis van 3,9% rente, 60 maanden looptijd, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij uw dealer naar de actieperiode, de voorwaarden en een offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken van het aanbod. Alle bedragen zijn indicatief, incl. btw en onder voorbehoud van financiële acceptatie door FCA Capital Nederland B.V.